Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Зображення на туалетному папері обурило громадськість

Зображення на туалетному папері обурило громадськість
Зображення на туалетному папері обурило громадськість

 Не встигло зображення туалетного паперу під назвою «Волинь» з’явитися в соціальній мережі «Facebook», як воно викликало обурення громадськості. Річ у тому, що виробники паперу розмістили на упаковці зображення Луцького замку. Скандал дійшов і до депутатів обласної ради, які зібрали позачергову комісію з питань депутатської діяльності та захисту прав людини, щоб обговорити подальші дії щодо виробника засобу гігієни. Виробником виявився приватний підприємець Сергій Мельник із села Боголюби.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Депутат Валентина Блінова вважає ганебним і принизливим для мешканців області використання назви краю на туалетному папері. Реєстрацію подібної торговельної марки можна вважати порушенням моральних норм, вважає голова депутатської комісії Володимир Навроцький.

 Для  роз’яснення деталей справи на засідання запросили самого підприємця пана Мельника. Він в свою чергу надав депутатам всі необхідні документи, які свідчать про реєстрацію торговельної марки туалетного паперу. А саме були пред’явлені свідоцтво і патент, що є доказом того, що пан Мельник є власником торгової марки «Волинь» на території України.

 В свій захист пан Мельник відповів, що свою підприємницьку діяльність він розпочав у 2009 році і вирішив займатись виробництвом санітарно-гігієнічної продукції під торговою маркою «Волинь». Він зазначив, що сам є волинянином і не міг навіть подумати, що може зробити щось аморальне. Він відправив торгову етикетку до Києва, де вона була завірена патентним повіреним, що говорить про те, що він нічого не порушує.

 За словами патентного повіреного Волинського державного науково-інформаційного центру Емми Кужель, якби патентне відомство в Києві побачило в назві «Волинь» хоч якесь порушення, то воно не дозволило б провести реєстрацію торговельної марки паперу. А оскаржити висновок профільного відомства можливо лише у суді.

 

Джерело: vidomosti-ua.com

 

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності