Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Компанія «RPost» відстоює свої патентні права

Компанія «RPost» відстоює свої патентні права
Компанія «RPost» відстоює свої патентні права

 Лише через добу після того, як компанія-розробник програмного забезпечення «Adobe Systems» повідомила про купівлю відомого розробника і провайдера сервісів для роботи з цифровими підписами «EchoSign», обидві компанії отримали судовий позов від компанії «RPost». Каліфорнійська компанія наголошує на недотриманні закону у сфері прав, отриманих після патентування корисної моделі, а саме у порушенні прав на п’ять її патентів. Компанія «RPost» звинувачує «EchoSign» в тому, що її продукти порушують розробки позивача, які пройшли патентування корисної моделі, і пов’язані з програмним забезпеченням і сервісами «RPost». Судовий позов був поданий в окружний суд штату Техас, США.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 У заяві компанії «RPost» відзначається, що компанія наполягає на перманентній забороні сервісів «EchoSign», а також на відшкодуванні матеріальної шкоди через порушення прав на патенти компанії «RPost», права на які стали належати їй після патентування корисної моделі. Відповідачі у цій справі компанія «Adobe Systems» і «EchoSign» поки ніяк не прокоментували висунуті проти них у позовній заяві звинувачення.

 Зараз у всьому світі з рішеннями для електронних підписів працюють майже 3 млн. осіб. Раніше представники «Adobe Systems» розповідали про те, що у майбутньому продукти «EchoSign» увійдуть до  складу програмного забезпечення «Adobe SendNow», «CreatePDF» та «FormsCentral». Генеральний менеджер «Adobe Acrobat Solutions» підкреслював, що з додаванням можливостей для електронних підписів «Adobe» зможе краще відповідати потребам сучасних корпоративних користувачів, які використовують цифрову документацію, яка замінює паперові копії.

 Розробки компанії «EchoSign» дозволяють автоматизувати випуск електронних підписів, а також процес їх запиту і подальшого розповсюдження в рамках підприємства, яке працює з цифровими документами, які вимагають автентичності. На даному етапі розвитку компанії «EchoSign» у неї є важливі партнерські угоди з компаніями «Salesforce.com» та «NetSuite».

 

Джерело: intelpro.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності