Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Три моделі смартфонів «Samsung Galaxy» під забороною

Три моделі смартфонів «Samsung Galaxy» під забороною
Три моделі смартфонів «Samsung Galaxy» під забороною

Гаазький суд тимчасово заборонив продаж трьох моделей смартфонів компанії «Samsung» в ряді країн Європи. Це чергові подробиці в ділі про порушення у патентуванні винаходів в сфері високих технологій.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 На сайті Верховного суду Нідерландів повідомляється, що заборона була введена на вимогу корпорації «Apple», і вступить в силу в середині жовтня цього року. Повідомляється, що в список заборонених моделей входять такі апарати: «Galaxy S», «Galaxy S2», «Galaxy Ace».

 Відповідно до постанови закону дані моделі порушують один патент «Apple», який описує інтерфейс програми для перегляду фото. Продаж пристроїв знаходиться під забороною на території тих країн, де діє патент. Згідно з даними блогу FOSS Patents це такі країни як: Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Швеція та Нідерланди.

 Флоріан Мюллер, автор блогу FOSS Patents, підкреслює, що Нідерланди відіграють суттєву роль в логістиці «Samsung», тож компанії в зв’язку з суперечкою в сфері патентування винаходів, доведеться переглянути схему поставок. З іншого боку «Associated Press» передає, посилаючись на заяву юриста «Samsung», що компанія до середини жовтня встигне внести відповідні зміни у додаток для перегляду фото і тим самим уникнути заборони продажу своєї продукції.

 Нагадаємо, що 9 серпня яблукова компанія, відома своїми електронними пристроями «iPhone», «iPad» та «Mac» все-таки домоглася припинення продажу планшетів свого конкурента. Представники компанії «Apple» довели, що північнокорейський пристрій копіює частину інтерфейсу та функцій їх власного продукту iPad2, що є прямим порушенням авторського права. В зв’язку з конфліктом, пов’язаним з патентуванням винаходів, заборона поширилася на всі країни ЄС окрім Нідерландів, куди був направлений додатковий запит.

 

Джерело: korrespondent.net

 

 

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності