Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Новинка автопрому виставки СeBIT-2011

Новинка автопрому виставки СeBIT-2011
Новинка автопрому виставки СeBIT-2011

Цьогорічна міжнародна виставка СeBIT-2011, присвячена новинкам інформаційних та телекомунікаційних технологій, здивувала відвідувачів кількістю нових винаходів та рішень в сфері інформаційних технологій. Роботи, що говорять окремі фрази та вміють співати вже не дивували гостей СeBIT-2011. Серед усього тут були представлені цікавинки автопромисловості. Патентування винаходів, що дозволять налагодити обопільне спілкування між людиною та машиною дає змогу використовувати їх у автомобільному будуванні. Так, на виставці був представлений автомобіль компанії Ford, який був оснащений системою аудіо-керування Sync (модель Ford Touch). Головна ідея нововведення полягає в тому, що власнику такого авто більше не потрібно відривати руки від керма, щоб знову запрограмувати навігаційну систему. Тепер він може просто диктувати комп’ютеру адресу або голосно наказати внести нову пісню до актуального «плейлісту». Перед тим, як потрапити до автомобіля, нова технологія проходить процес патентування винаходів і тільки після цього може бути встановлена на авто. Система Sync, що дозволяє керувати автомобілем, володіє 19 мовами і відповідає на 10 000 команд. Додатково ви маєте доступ до інтернету через мобільний хот-спот.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Перелік можливостей системи Sync далеко не скінчений. Водій також може синхронізувати свій смартфон зі своїм автомобілем за допомогою Bluetooth. Розробники пояснюють, що така функція дозволяє комп’ютеру на вимогу голосу власника авто зачитувати короткі повідомлення, що надходять до телефону і електронні листи з електронної поштової скриньки. Після патентування винаходу і показу його на виставці СeBIT-2011 компанія Ford сподівається на зростання популярності автомобілю Ford Touch. Власники концерну також сподіваються до 2015 року продати в Європі близько двох мільйонів автомобілів, що вміють говорити.

На виставці СeBIT-2011, яка проходила в Ганновері з 1 по 5 березня представлені новинки не тільки автопрому, а також інших галузей, де застосовуються досягнення інформаційних технологій. Виставка проводиться кожної весни компанією Deutsche Messe AG і є показником розвитку високих технологій в світі.

Джерело: europe.newsru.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності