Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

На «Apple» і «Microsoft» обрушилися звинувачення у змові проти «Android»

На «Apple» і «Microsoft» обрушилися звинувачення у змові проти «Android»
На «Apple» і «Microsoft» обрушилися звинувачення у змові проти «Android»

Нещодавно Дєвід Драммонд, який є головним юристом компанії «Google» звинуватив «Apple»,  «Microsoft», «Oracle» та інші компанії у змові проти «Android». За словами Драммонда головні конкуренти «Google» об’єдналися, щоб застопорити її входження на ринок смартфонів.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Юрист вважає, що конкуренти скуповують патенти на корисні моделі, щоб змусити «Google» платити за «Android» все більше і більше грошей. У своєму блозі головний юрист «Google» написав, що «Apple» і «Microsoft» завжди хотіли перегризти один одному горло. «Коли вони починають спати разом, то мимоволі  замислюєшся над причиною» - пише у блозі Драммонд, який відкрито звинуватив «Microsoft», «Oracle» та інші компанії у проведенні організованої та агресивної кампанії проти ОС «Android». На його думку ця ворожа кампанія ведеться за допомогою фальшивих патентів на корисні моделі.

 Не прийшлося чекати відповіді і від компаній, що були обвинувачені. Наприклад, генеральний консультант «Microsoft» Бред Сміт відразу ж відповів Драммонду у своєму блозі. Бред Сміт пов’язав висунуті звинувачення зі справою про купівлю патентів «Nortel» та «Novell». Він написав також, що «Microsoft» пропонувала «Google» купити патенти на корисні моделі, але компанія відповіла відмовою.

 Додамо, що «патентна війна» між інтернет-гігантом та іншими компаніями почалася з боротьби за патенти збанкрутілої «Nortel» та виробника програмного забезпечення «Novell».

 У червні цього року «Google» спробувала придбати патенти «Nortel» за 900 млн. доларів, однак їй не вдалося знизити ціну, яку запропонував за ці патенти консорціум конкурентів, в котрий входили «Apple» і «Microsoft». А у липні компанії «Google» не вдалося отримати права на патенти «Novell». При тому інтернет-гігант оголосив про купівлю більше тисячі патентів «IBM». Експерти пов’язують це із «битвою за «Android».

 

Джерело: korrespondent.net

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності