Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Голова Черкаської обласної ради побував в Шполянському районі з робочою поїздкою

Голова Черкаської обласної ради побував в Шполянському районі з робочою поїздкою
Голова Черкаської обласної ради побував в Шполянському районі з робочою поїздкою

 Голова Черкаської облради Валерій Черняк побував з робочою поїздкою на Шполянщині з метою ознайомлення зі станом соціально-економічного розвитку територій. Його супроводжували голови Шполянської райдержадміністрації Сергій Струк та районної ради Микола Тимошенко, голова федерації профспілок України в Черкаській області Петро Шевченко, депутат обласної ради Василь Уманець.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Валерій Черняк в межах робочої поїздки спілкувався з керівниками  сільськогосподарських та промислових підприємств, а також закладів гуманітарної сфери та головами місцевих рад. Він оцінив стан впровадження інноваційних технологій та пристроїв, захищених патентом на промисловий зразок на теренах географічного центру території України.

 Під час перебування на Шполянщині голова Черкаської облради Черняк ознайомився з діяльністю та досвідом впровадження інноваційно-інвестиційних проектів сільськогосподарського підприємства «Шпола-Агро-Індустрі» в с.Сигнаївка, засновником та орендарем земельних паїв котрого є Фредерік Шавіньї. Особливу увагу було привернуто до специфіки застосування пристроїв, що знаходяться під охороною патентів на промисловий зразок та застосування так званої «no-till технології» обробітку землі, яка була впроваджена кілька років тому. На офіційному сайті райдержадміністрації вже неодноразово повідомлялося, що ця технологія передбачає обробку грунтів без застосування традиційного плуга. Натомість на полях використовуються лише сівалки, обприскувачі та комбайни. Така обробка грунтів має свої великі переваги: вона захищає грунти від ерозії і дозволяє збирати високі врожаї за низької собівартості продукції. Фредерік Шавіньї планує у майбутньому розпочати будівництво елеватора в Сигнаївці на 50 тис. тонн та відродити на базі зруйнованого цукрового заводу підприємство з виробництва насіннєвого матеріалу.

 Голова обласної ради також ознайомився з виконанням комплексу робіт на облаштуванні архітектурного монументу географічного центру України, який розташовується на трасі Черкаси-Умань в районі колишнього аеродрому. Черняк вважає, що комплекс може стати привабливим інвестиційним об’єктом на порозі Євро-2012.

 Крім того, Черняк ознайомився з діяльністю потужного промислового підприємства району ТОВ «Оріон-Глас», яке виробляє скло безпечне. Це підприємство, маючи високу якість виготовлення продукції і потенціал, включене до державної програми розвитку «Скло України». Цей завод виробляє на замовлення до Євро-2012 скляні конструкції для НСК «Олімпійський» та забезпечує склом компанії Єврокар, АвтоЗАЗ, ЛУАЗ, Богдан. Голова  Черкаської облради проаналізував стан розвитку великих підприємств, що розташовані  в Шполянському районі, та оцінив рівень впровадження нових пристроїв, захищених патентами на промислові зразки.

 

Джерело: pres-centr.ck.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності