Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

МЗС робить все, щоб через сайти посольств не можливо було отримати достовірну інформацію

МЗС робить все, щоб через сайти посольств не можливо було отримати достовірну інформацію
МЗС робить все, щоб через сайти посольств не можливо було отримати достовірну інформацію

Опрацювання всіх 86 сайтів українських посольств, посилань з боку МЗС на іноземні посольства в Україні та сайту самого міністерства показало незадовільний стан офіційного українського інформаційного поля.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Наприклад, на сайті польського посольства де послом значиться Ключковськи, однак його наступник Литвин вступив на посаду ще 30 травня. Аналогічна ситуація на сайті сирійського посольства в Києві: на сайті главою диппредставництва значиться тимчасовий повірений Сулейман Абудіяб. Однак, відомо, що посол Сирії Мохамед Саїд Акіль вручив вірчі грамоти президенту України Віктору Януковичу ще 6 квітня. Подібна груба неточність спостерігається і на сайтах посольства України в Австралії і Новій Зеландії, на сайті посольства України в Республіці Білорусь тощо.

 Крім того, 73 з 86-ти сайтів українських посольств вказані правила набору телефонного номера, котрі й досі позначені через вісімку.

 Підготовка до Євро-2012 теж викликає питання. На сайті посольства України в Австралії розміщено банер в салатних тонах – EURO – 2012. Користувач, який натиснув на нього потрапляє на сторінку якогось комерційного інтерент-ресурсу, незважаючи на закон діючий у сфері охорони авторських прав. Однак щось подібне можна зустріти на сайті , що представляє Україну в Болівії, Бразилії, Суринамі та Кооперативній Республіці Гайана. Ці сайти, цілком зрозумілого походження,  грубо порушують закон про охорону авторського права УЄФА. Відомо, що європейський футбольний союз, ще в 2007 р. заборонив використовувати в назвах ЗМІ все, що пов’язано з майбутнім EURO – 2012. Всі дії, які суперечать цій забороні автоматично вважаються невиконанням вимог, передбачених щодо охорони авторського права.

 Далі, посилання на державний прес-центр є всього лише на 42 сайтах посольств з 86. Крім того, на 6-ти сайтах видається інформація: «Повідомлення закордонних дипломатичних установ України про підготовку до Євро-2012». І на цих же сайтах виконавчий обов’язки міністра закордонних справ, як і раніше числиться Хандогій, а головою Нацагентства Євро-2012 - Євген Червоненко. Додамо, що останнє оновлення інформації було два роки тому.

 Інформації про те, що наша країна приймає Євро-2012, на сайті посольства Малайзії та Тиморі взагалі немає. І, до речі, на сайті посольства у Ватикані теж. З’являється питання, де взяти імідж країни напередодні Євро-2012?

 

Джерело: news.dt.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності