Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Компанія «Amazon» зареєструвала подушки безпеки для мобільних телефонів

Компанія «Amazon» зареєструвала подушки безпеки для мобільних телефонів
Компанія «Amazon» зареєструвала подушки безпеки для мобільних телефонів

Директор компанії «Amazon» Джефф Безос (Jeff Bezos) і віце-президент компанії Грегорі Харт (Gregory Hart) подали заявку в Патентне відомство США на отримання патенту «захист пристроїв від ударів» (Protecting Devices From Impact Damage). Заявка на патентування даної корисної моделі була підкріплена ілюстраціями та схемами.

У заявці на патентування корисної моделі описано пристрій, що являє собою компактну подушку безпеки, якою буде оснащуватися велика кількість пристроїв (мобільні телефони, смартфони, кишенькові плеєри тощо). Захисний пристрій буде негайно спрацьовувати в разі падіння портативного пристрою. Сигналом до спрацьовування подушки безпеки будуть служити показання акселерометра, лазерного детектора або камери. Крім того, керівництво «Amazon» не виключає можливість оснащення портативних пристроїв міні-пружинами, метою яких є пом'якшувати удар об тверду поверхню. Висувалася також ідея про оснащення гаджетів можливістю переорієнтації при падінні за допомогою відповідно спрямованих струменів повітря для захисту дисплея.

Такі пристрої, що запобігають поломці гаджета дуже актуальні, оскільки часто гаджети містять дані, які важко або неможливо взагалі замінити.

Заявка на патентування корисної моделі була подана в лютому 2010 року. Однак про терміни реалізації проекту ідеї нічого сказано не було.

За словами Джеффа Безоса число телефонів перевищує кілька мільярдів, при тому, що суми на їх відновлення становлять мільярди доларів на рік. Більш того, Безос заявив, що 1 з 3 мобільних телефонів отримує пошкодження або ламається в перший рік експлуатації. 

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

«Amazon.com, Inc." є найбільшою в світі компанією за обігом серед тих, що продають товари та послуги через Інтернет. Ця компанія стала також одним з перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту.

 

Джерело: rivnepost.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності