Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

«Google» випустить соціальний сервіс «Photovine» для обміну фотографіями

«Google» випустить соціальний сервіс «Photovine» для обміну фотографіями
«Google» випустить соціальний сервіс «Photovine» для обміну фотографіями

 Інтернет-гігант компанія «Google» планує запустити новий соціальний сервіс під назвою  «Photovine» для обміну зображеннями. Стало відомо, що реєстрацію відповідної торговельної марки представники компанії провели 6 червня. Серйозність намірів «Google» підтверджує факт отримання відповідного домену. Компанія «Google» отримала права на використання домену photovine.com, який раніше належав приватному власнику. Точніше, домен перейшов до компанії «MarkMonitor», в якій «Google» реєструє свої доменні імена, в тому числі і google.com.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 В патентній заявці на реєстрацію торговельної марки «Photovine» зазначено, що сервіс «призначений для передачі візуальних зображень та даних по телекомунікаційним мережам, бездротовим комунікаційним мережам, інтернету, мережам інформаційних сервісів і мережам передачі даних».

 Ймовірно, що за допомогою сервіса «Photovine» численні користувачі інтернету зможуть обмінюватися фотографіями, а також «відзначати» на них знайомих та друзів. Планується, що сервіс, назва якого нещодавно пройшла реєстрацію торговельної марки, буде інтегрована з розпізнаванням і пошуком зображень в мережі Інтернет. Це зовсім нова функція від «Google», яка була запущена минулого тижня. Вона дозволяє «вводити»  в пошуковий рядок  не тільки текст, а ціле зображення. При цьому достатньо лише «перетягнути» зображення в пошуковий рядок, затиснувши ліву кнопку миші, далі скопіювати і вставити URL зображення, або ж завантажити зображення безпосередньо зі свого комп’ютера.

 За словами експертів, цілком можливо, що компанія «Google» додасть до сервісу «Photovine» можливість передачі зображень до вже існуючих хмарних сервісів, що використовуються в недавно анонсованій хмарній операційній системі Chrome OS. Також відзначається, що патентна заявка дозволяє реалізувати сервіс різними способами, наприклад  як спеціалізованої соціальної мережі.

 

Джерело: ua.korrespondent.net

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності