Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Відносини України з Данією в сфері інтелектуальної власності набувають нової якості

Відносини України з Данією в сфері інтелектуальної власності набувають нової якості
Відносини України з Данією в сфері інтелектуальної власності набувають нової якості

Нещодавно стало відомо, що Держслужбу інтелектуальної власності України з офіційним візитом відвідала делегація Відомства Королівства Данія з патентів та торговельних марок. Делегацію очолював Генеральний директор відомства Джеспер Констад.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 На двосторонній зустрічі делегації Данії з представниками Держслужби інтелектуальної власності України обговорювалося питання про складний теперішній стан державної системи правової охорони ІВ в Україні. Закордонні гості також отримали інформацію про структуру, результати роботи та пріоритетні напрями роботи Державної служби.

 Голова Держслужби М. Паладій озвучив у своєму виступі ключові акценти, а саме він розповів про принципи діяльності державної служби, найновіші зміни в законодавстві країни, окреслив проблеми реєстрації торговельних марок. Він також повідомив про деякі плани на майбутнє, зокрема про проведення у травні 2013 р.саміту з ІВ під патронатом Всесвітньої організації інтелектуальної власності. Крім того, голова Держслужби запевнив датських колег у зацікавленості світовою системою правової охорони ІВ і висловив готовність підтримувати діяльність ВОІВ, спрямовану на всебічне співробітництво.

 В свою чергу Джеспер Констад запевнив українських колег у тому, що вони можуть розраховувати на професійні консультації та грунтовний аналіз ситуацій, що пов’язані з вирішенням питань у цій сфері, включаючи складні питання реєстрації торговельних марок за кордоном. До того ж відомо, що відомство Данії має великий досвід співпраці з представниками інших країн, тому співробітництво України та Данією значно збільшить можливості української сторони.

 Фахівці обох країн прийшли до думки, що співробітництво між патентними відомствами України та Данії, яке стосується майже всіх питань правової охорони ІВ, включаючи питання реєстрації торговельної марки, сприяє значному прогресу України у напрямі досягнення країною європейських стандартів галузі.

 

Джерело: kmu.gov.ua

 

 

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності