Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

В ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" пройшов вебінар з питань права інтелектуальної власності

В ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" пройшов вебінар з питань права інтелектуальної власності
В ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" пройшов вебінар з питань права інтелектуальної власності

12 жовтня в ЮФ "Василь Кісіль і Партнери" пройшов вебінар, присвячений темі прав інтелектуальної власності. Вебінар був організований Лігою студентів Асоціації правників України. Представники молодого покоління юристів з різних міст дізналися про деякі особливості захисту патентних прав в Україні. Вебінар проходив у режимі двох сесій, присвячених конкретно до доповіді, а також сесій запитань і відповідей

Вебінар провела Тетяна Кудрицька, юрист ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", яка розповіла молодим юристам, одночасно присутнім в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові та Одесі, про особливості захисту патентів на промислові зразки, винаходи та корисні моделі в Україні. У вебінарі взяло участь близько 85 студентів.

Нагадаємо, що вебінар проходив у режимі двох сесій. У режимі онлайн пані Кудрицька розповіла слухачам про найбільш застосовні та ефективні юридичні механізми захисту прав за допомогою патентів на промислові зразки, корисні моделі та винаходи. У процесі розгляду основних категорій патентних суперечок в країні Тетяна Кудрицька поділилася з учасниками вебінару своїми спостереженнями щодо тих ключових аспектів, які визначають тактику і стратегію захисту порушених патентних прав. Друга сесія вебінару проходила в режимі case studies. Учасникам вебінару були запропоновані три найпоширеніші в українській судовій практиці моделі патентних суперечок на прикладі захисту патентних прав у фармацевтичній та агрохімічної галузях. Такий формат дозволив учасникам вебінару змоделювати різні ситуації, які виникають у процесі вирішення таких суперечок і подивитися на них, як з точки зору позивача, так і з точки зору відповідача.

Під час сесії питань і відповідей особливу зацікавленість студенти проявили до питань фіксації доказів в мережі Інтернет, перспективності "превентивних" позовів в системі захисту прав, а також щодо інших актуальних аспектів реалізації патентних прав та одержання патентів на промислові зразки та іншу інтелектуальну власність.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: ligazakon.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності