Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

В Києві пройшов міжнародний семінар з питань авторського права та суміжних прав

В Києві пройшов міжнародний семінар з питань авторського права та суміжних прав
В Києві пройшов міжнародний семінар з питань авторського права та суміжних прав

17 жовтня в столиці України пройшов семінар, в якому взяли участь вітчизняні та зарубіжні фахівці у сфері авторського права та суміжних прав. Дводенний семінар був присвячений важливості авторського права у процесі розвитку видавничої діяльності. Організаторами заходу виступили: Державна служба інтелектуальної власності України, Всесвітня організація інтелектуальної власності, Міжнародна асоціація видавців (МАВ), Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів та Міжнародна федерація організацій прав на репрографічне відтворення.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 За словами першого заступника голови Державної служби Олексія Янова, розвиток інфраструктури одночасно з недостатнім розвитком законодавства створює умови для зростання рівня піратства. Судячи з цього, виникає необхідність приділяти посилену увагу дотриманню інтересів суб’єктів авторського права у видавничій галузі. На семінар були запрошені фахівці з різних країн Європи та США, котрі домовились спільно стежити за дотриманням захисту авторських прав у видавничій діяльності та вдосконалювати систему колективного управління. Одна з учасниць семінару наголосила на тому, що цей семінар повинен підняти його учасників на вищій рівень у видавничій діяльності, яка розвивається в новому цифровому напрямі.

 Дженс Баммель, генеральний секретар МАВ, висловив подяку організаторам і учасникам семінару за їхню зацікавленість у сфері захисту авторських прав, а також за готовність рухатися уперед у видавничій галузі, яка перебудовується на цифровий формат. Дженс Баммель зазначив, що цифровий ринок зріс майже на 153%, тому потрібно чітко зрозуміти як рухатися у сучасному правовому полі. Захід, на якому було розглянуто ключові питання захисту авторських прав, проходив у приміщенні Державного підприємства «Український інститут промислової власності».

 

Джерело: kmu.gov.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності