Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Стівен Хокінг зареєструє своє ім'я як торговельну марку

Стівен Хокінг зареєструє своє ім'я як торговельну марку
Стівен Хокінг зареєструє своє ім'я як торговельну марку

Відомий учений, англійський фізик Стівен Хокінг подав заявку до Патентного відомства Великобританії на реєстрацію свого імені як торговельної марки.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Кошти, які геній планує виручити від продажу виробів зі своїм ім'ям, зареєстрованим як торговельна марка підуть на благодійні цілі, в основному на боротьбу зі СНІДом. Вже зараз можна знайти і придбати в Інтернеті товари та сувеніри з логотипом і зображенням вченого. Колеги Кембриджського університету цілком схвалюють таке рішення Хокінга.

Стівен Хокінг відомий своїми науковими працями в космології, фізиці. Через захворювання м'язова активність вченого на даний момент зведена до мінімуму, але це не заважає йому висувати теорії, публікувати наукові статті і навіть книги, брати участь у різних програмах, бути прообразом героїв серіалів і фільмів. Спілкуватися йому допомагає спеціально розроблений пристрій – комп'ютерна система, що розпізнає активність зіниць.

Практика реєстрації свого імені як торговельної марки досить популярна у світі шоу-бізнесу, літератури і спорту, а тепер поширюється також і в світ науки. Слідуючи прикладу Джоан Роулінг, Девіда Бекхема, а тепер і Стівена Хокінга збирається зареєструвати своє ім'я як торгову марку і Брайан Кокс, відомий фізик, професор і співробітник експериментів на Великому адроному колайдері в Женеві.

 

Джерело: http://lenta.ru

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності