Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Ліверпульський клуб Cavern судиться з Hard Rock Cafe через торгову марку

Ліверпульський клуб Cavern судиться з Hard Rock Cafe через торгову марку
Ліверпульський клуб Cavern судиться з Hard Rock Cafe через торгову марку

Ліверпульський нічний клуб Cavern, на сцені якого вперше виступила легендарна група Beatles, подав до суду на американську мережу Hard Rock Café з приводу незаконного використання торговельної марки Cavern.

У позові, який був поданий до суду Лас-Вегаса зазначено, що Hard Rock Café, Inc., яка володіє клубами і ресторанами по всьому світу, відкрила в Лас-Вегасі клуб під назвою «The Cavern Club». Додамо, що легендарний клуб Cavern прийняв перших відвідувачів 16 січня 1957 року. Зауважимо, що саме не його сцені в 1961 року вперше виступила з концертом славнозвісна «ліверпульська четвірка». І в наступні роки Beatles не раз з’являлися на сцені цього клубу. Крім них, у клубі виступали такі всесвітньо відомі гурти, як Rolling Stones, Kinks, The Who.

Клуб Cavern свого часу провів реєстрацію торговельної марки у Великобританії, Австралії, Бразилії, Гонконгу, Канаді, а також у 25 європейських країнах. Але в США реєстрацію торговельної марки Cavern провела мережа Hard Rock Café, Inc. Таким чином, представники Cavern захотіли відмінити рішення американської Колегії у спорах про товарні знаки (Trademark Trial and Appeal Board), винесене 29 вересня 2011 року про залишення за американською компанією прав на торговельну марку. Нагадаємо, що клуб Cavern вимагав скасувати рішення, датоване 2005 роком про реєстрацію даної торговельної марки.

Hard Rock Café є мережею кафе-барів, яка була заснована Айзеком Тайгреттом і Пітером Мортоном. Перше кафе було відкрито в 1971 році в столиці Великобританії, в приміщенні колишнього автомобільного магазина Rolls Royce. Сьогодні налічується 140 кафе цієї мережі, які розташовані в 40 країнах світу. Відвідувачів Hard Rock Café приваблює саме атмосфера закладу та численні музичні реліквії, які купуються на аукціонах.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: radiocollider.com

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності