Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Компанія LG Electronics увійшла в рейтинг найбільш інноваційних компаній в світі

Компанія LG Electronics увійшла в рейтинг найбільш інноваційних компаній в світі
Компанія LG Electronics увійшла в рейтинг найбільш інноваційних компаній в світі

За даними щорічного рейтингу Top 100 Global Innovator виявилось, що компанія LG Electronics увійшла до числа найбільш інноваційних компаній в світі. Найвпливовіші у світі організації агентство Reuters визначає з власної методології, аналізуючи дані про патентування винаходів та пов’язаною з цим метрики.

Програма Thomson Reuters 2011 Top Global Innovators оцінює результати діяльності компаній враховуючи такі напрямами, як наявність патентів, визнаних провідними всесвітніми патентними організаціями та масштаб інновацій.

За словами президента компанії LG Electronics Ukraine Сунг Су Кіма, визнання Thomson Reuters є великою честю для компанії. До того ж, у вересні інвестиційно-банківська група Jefferies & Co назвала LG Electronics світовим лідером в сфері патентування винаходів, пов’язаних з LTE-технологіями. До такого висновку спеціалісти Jefferies & Co прийшли після аналізу більше 1400 LTE патентів, що були класифіковані інвестиційним банком як «важливі». Додамо, що 23% цих 1400 патентів належало саме компанії LG Electronics.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Як вважає президент підрозділу IP Solutions в Thomson Reuters Девід Браун, інновації виступають головною умовою зростання та процвітання для компаній, що прагнуть подолати економічний застій і досягти переваги перед конкурентами. Для ретельного аналізу даних патентування винаходів при складанні програми Thomson Reuters 2011 Top 100 Global Innovators були використані наступні індекси: Derwent World Patents Index, Quadrilateral Patent Index, Derwent Patents Citations Index, а також Thomson Innovation. Порівняльний аналіз був проведений з використанням ресурсу Thomson Reuters Eikon, який перетворює фінансову інформацію в дію.

 Компанії, які увійшли до даного рейтингу створити 400 087 робочих місць упродовж 2011 року. 40 % з компаній розташовані географічно у США, 31% у Азії та 29% в Європі. Вони збільшили свій прибуток на 69 % упродовж року.

 

Джерело: ht.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності