Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Херсонське підприємство виготовляє земснаряди для Білорусі

Херсонське підприємство виготовляє земснаряди для Білорусі
Херсонське підприємство виготовляє земснаряди для Білорусі

Підприємство «ВВВ-Спецтехніка», яке виробляє земснаряди марки НСС в м.Херсон, виконало держзамовлення для ВАТ «Нафтан», завод «Полімир», Білорусь, м. Новополоцьк.

Раніше, в жовтні 2011 року підприємство «ВВВ-Спецтехніка» виграло тендер на поставку обладнання. Воно виявилося кращім серед 11 учасників, які брали участь у тендері. Таким чином, в перших числах січня 2012 року обладнання, захищене патентом на корисну модель, було передано замовнику.

Для ВАТ «Нафтан» був виготовлений земснаряд НСС 800/40-Ф. Продуктивність даного земснаряду становить 1600 м3 за зміну. Земснаряд оснащений фрезерним розпушувачем, що дозволяє розробляти грунт 3 категорії. Крім того, земснаряд даної модифікації може піднімати грунт водойми глибиною від 1 до 8 м. В даний момент для замовників з Республіки Білорусі компанія «ВВВ-Спецтехніка» виготовила вже п’ятий земснаряд. Додамо, що в кінці 2011 року був також був відправлений земснаряд подібного типу в Нігерію. Для цієї країни була випущена модель НСС 400/20-К, яка отримала патент на корисну модель, що відрізняється  підвищеною глибиною розробки - 15м.

Сьогодні лінійка земснарядів представлена ​​у восьми основних серіях, які включають 56 модифікацій. Це дозволяє пропонувати замовникам з різних країн земснаряди, що максимально задовольняють їх потреби і відповідають завданням. Підприємство «ВВВ-Спецтехніка» виготовляє земснаряди за власними проектами, які постійно покращуються силами інженерів компанії. Є можливість розробки спеціального проекту та виготовлення обладнання з урахуванням галузі виробництва підприємства, цілей замовника або області застосування. З метою захисту авторських прав на виготовлену продукцію, підприємство «ВВВ-Спецтехніка» реєструє в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі результати своєї праці.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: korrespondent.net

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності