Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

В 2012 році в Україні з’явиться перший ресторан мережі KFC

В 2012 році в Україні  з’явиться перший ресторан мережі KFC
В 2012 році в Україні  з’явиться перший ресторан мережі KFC

Нещодавно стало відомо, що KFC, третя в світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway і McDonald `s, провела реєстрацію торгової марки в Україні. За словами співвласника ФМ Груп (мережі «Дрова», «Папа Джон», «Кава Тайм») Сергія Матвієнко, KFC вже в 2012 році відкриє перший ресторан в Україні. Він також розповів про те, що ФМ Груп зараз веде переговори про партнерські відносини з Yum! Brands, котра є власником мережі KFC. Один з учасників ринку повідомив, що KFC вже здійснила реєстрацію торгової марки в Україні, і на даний момент ведуться пошуки площі під ресторани мережі.

Євген Ператінскій, франчайзі-менеджер Yum! Restaurants International Russia & CIS, підтвердив, що компанія дійсно шукає партнерів в Україні. Він додав, що зараз ведуться переговори з декількома локальними гравцями. Що стосується схеми роботи мережі ресторанів, то вона буде схожа з російською схемою: частина ресторанів компанія KFC відкриє самостійно, а частина відкриється в партнерстві з франчайзі. Вартість середнього чека в закладах мережі KFC буде складати - 50 грн.

Додамо, що Yum! планувала вийти на український ринок ще в 2008 р. Але через кризу компанія не змогла цього здійснити. У вересні цього року компанія повідомила про великі плани: до 2015 р. мережа реторанів фастфуду KFC в Росії і СНД має зрости з 167 ресторанів до 300. До речі, в Росії компанія вже зайняла третє місце з продажу після мережі McDonald `s.Керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю McDonald `s в Україні Михайло Шуранов раніше заявляв, що рівень насиченості ринку Україна фастфудами порівняно невелика - трохи більше 50%. При цьому в сегменті, якому славиться KFC (страви з курячого м'яса), компанія вже має серйозних конкурентів: McFoxy, а в липні 2011 року на ринок вийшла мережа фастфудів "Крила". Сергій Матвієнко наголошує, що у KFC є велика перевага, яке полягає в тому, що KFC є відомим брендом з багаторічним досвідом. У той же час, гендиректор мережі "Кофе Хауз Україна" Роман Карпушкін стверджує, що українському споживачеві KFC, який вже провів реєстрацію торгової марки в Україні, мало відомий.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: rbc.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності