Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Лучанин винайшов лампу на основі світлодіодів

Лучанин винайшов лампу на основі світлодіодів
Лучанин винайшов лампу на основі світлодіодів

Мешканець Луцька Сергій Іванов береться за будь-яку справу, якщо вона викликала у нього живий інтерес. Він займається продажем світлоелектроники, а частину зароблених вкладає у нові розробки. Він є автором багатьох розробок, котрі вже мають патент на винахід, але найцікавіша з них – енергоощадна лампа на основі світлодіодів. За словами винахідника, вона споживає вдвічі менше енергії та служить майже в п’ять разів довше, аніж інші енергоощадні лампи.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 При масовому виробництві така лампа обійдеться споживачеві як звичайна економка. Більше того, якщо Україна почне використовувати такі лампи, то майже п’ята частина споживної енергії буде економитися. Лампа, що отримала патент на винахід, може бути спрямована на опалення, що зменшить відсоток використання дорогого імпортного газу.

 Однак власникам енергоресурсів така схема не вигідна. Держава часто декларує заходи із зберігання енергії, але не фінансує якісь конкретні рішення в цій сфері.

 Розробник впевнений, що його світлодіодні лампи можна використовувати не тільки у будинках, але й для підсвітлення рекламних щитів. Однак такі прожектора треба комплектувати найпростішими фотомодулями, таймерами та сонячними акумуляторами. На думку Сергія Іванова не має сенсу підсвічувати рекламні щити цілу ніч, тому що після першої години людей на вулицях майже немає.

 Таймер буде вмикати прожектори із настанням темряви та вимикати в потрібний час. Зарядки акумулятора повинно вистачити, щоб дати струм на кілька годин. Після того, як про винахідника написали у «Волині-новій», Сергія Іванова запросили на кілька телепередач. Також він взяв участь у двох електротехнічних виставках. І насамперед важливо, що він отримав патент на винахід для своєї розробки. Це підвищує можливість масового виробництва світлодіодної лампи.

 

Джерело: simya.com.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності