Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Торговельній марці SKODA виповнилося 88 років

Торговельній марці SKODA виповнилося 88 років
Торговельній марці SKODA виповнилося 88 років

Чеська автомобілебудівна компанія SKODA Auto святкує 88 років з дня реєстрації торгової марки SKODA. 15 грудня 1923 року в Конторі Реєстрації Винаходів і Моделей міста Познань була проведена реєстрація торгової марки у двох версіях. На першій торговій марці була зображена крилата стріла з п’ятьма стилізованими перами та найменуванням SKODA. На другий торговій марці була зображена характерна стріла з трьома перами. Перша торговельна марка використовувалася в період з 1924 - 1925 рр.. Після цього характерний дизайн став основним і зберігався майже без змін до сьогоднішнього дня.

Достовірна історія появи логотипу SKODA невідома. Проте є версія, що саме в період з1921 - 1923 рр.. керівництво компанії SKODA прийняло рішення про створення нового бренду. З цією метою було оголошено конкурс, в ході якого і був обраний відомий зараз бренд. За іншими даними в 1915 році глава компанії SKODA Еміль Шкода подорожував до Америки і був вражений культурою південноамериканських індіанців. Цікаво, що зі своєї подорожі Шкода повернувся в супроводі одного з індіанців племені Сіу, що врятував йому життя в горах Арізони. Ця біографічна деталь проливає світло на походження бренду. Потім протягом декількох років емблема змінювалася і вдосконалювалася. А в 1937 році була проведена реєстрація в якості торгової марки логотипу компанії, який проіснував в незмінному вигляді аж до березня 2011 року.

Нагадаємо, що 1 березня 2011 р. на міжнародному автосалоні в Женеві компанія SKODA Auto представила оновлений варіант логотипу. Дизайн нового логотипу виконаний з використанням нового спектру кольорів.

SKODA Auto - чеська автомобільна компанія, яка входить в Volkswagen Group і випускає легкові автомобілі під торговою маркою SKODA. Штаб-квартира компанії розташована в м. Млада-Болеслав (Чехія).

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: autocentre.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності