Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Ханса Клока притягнули до відповідальності за використання чужих трюків

 Ханса Клока притягнули до відповідальності за використання чужих трюків
 Ханса Клока притягнули до відповідальності за використання чужих трюків

Нещодавно стало відомо, що голландського ілюзіоніста Ханса Клока, який прославився швидкістю своїх трюків, оштрафували на 12 тисяч євро. За повідомленням бельгійської газети Het Belang van Limburg Ханса Клока притягнули до відповідальності за використання в своїй виставі чужих трюків. Рішення в справі про порушення у сфері охорони авторського права було прийнято Гаазьким судом 9 листопада. У матеріалах справи у сфері охорони авторського права йдеться про те, що Ханс Клок без попереднього узгодження показував номери, що були розроблені його колишнім товаришем по сцені, бельгійським ілюзіоністом Рафаелем ван Херком. Зокрема, мова йдеться про фокуси з відділенням голови від шиї та проходженням руки крізь тіло.

За повідомленням Associated Press, під час слухання Ханс Клок заявив на свій захист, що подібні трюки показують і інші фокусники, які працюють в Лас-Вегасі. Незважаючи на це, суд визнав, що комбінація, придумана бельгійським ілюзіоністом Рафаелем ван Херком, є унікальною, і її використання без відповідного дозволу є порушенням у сфері охорони авторських прав. За рішенням суду, заборона на неузгоджене використання трюків, придуманих Рафаелем ван Херком, поширюється по всьому світу.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Нагадаємо, що Ханс Клок або Ганс Клок - знаменитий голландський і американський ілюзіоніст, гіпнотизер, відомий завдяки видовищним ілюзіям. Ханса Клока називають ще «найшвидшим магом в світі» і «Летючим голландцем» (за швидкість виконання магічних трюків). Останній найгучніший трюк Ханса Клока здійснив, коли за пропозицією ФІФА він виступив у прямому ефірі трансляції жеребкування країн-учасниць чемпіонату світу з футболу 2006 року в Німеччині. Більше 500 мільйонів людей у 152 країнах світу бачили, як Ханс Клок примусив зникнути і через мить з’явитися знову Кубок світу з футболу.

 

Джерело: ua.korrespondent.net

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності