Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

У Київській міській державній адміністрації відбулося road-show інноваційних проектів

У Київській міській державній адміністрації  відбулося road-show інноваційних проектів
У Київській міській державній адміністрації  відбулося road-show інноваційних проектів

16 листопада 2011 року в Київській міській держадміністрації(КМДА) відбулася довгоочікувана презентація інноваційних проектів-фіналістів конкурсу «Інноваційний прорив 2011. Рік інформаційних технологій». Фіналісти отримали можливість продемонструвати інноваційність своїх проектів, що пройшли патентування промислового зразка, комерційну привабливість для інвесторів та наявність ринків збуту. Команди, що прийняли участь у конкурсі представили на суд жюрі 21 проект. Розробник проекту, що отримає найвищу нагороду, поїде в Кремнієву долину, де представить свій інноваційний проект закордонним венчурним інвесторам. Серед всього, у конкурсі приймали участь проекти, що пройшли патентування промислового зразка.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 За словами голови наглядової ради компанії «Октава Капітал» О. Кардакова, новітні проекти стають все більш якісно підготовленими, а частину з них навіть можна реалізовувати вже сьогодні. Також він додав, що особисто його зацікавили два проекта, з розробниками якого він планує зустрітися та обговорити деталі подальшої взаємодії. Заступник голови КМДА Р. Крамаренко зазначив, що ті проекти, які не увійдуть у програму соціально-економічного розвитку Києва, зможуть отримати підтримку міського бізнес-інкубатора. Більше того, міська адміністрація готова зробити столицю майданчиком для інноваційних технологій. Але найголовніше те, що розвиток Києва в інноваційному плані зростає, тому міська влада Києва зацікавлена у співпраці з оргкомітетом даного конкурсу.

Що стосується найбільш цікавих проектів, то експерти відзначили проекти, що стосуються розробки мобільних додатків, наприклад - проект «Kitapps - онлайновий конструктор для створення бізнес-додатків для iPhone/Android». Також був представлен проект, що вже пройшов патентування промислового зразка: «Промисловий зразок механомагнітного реактора для синтезу протипухлинного багатофункціонального магніточутливого комплексу». Не залишилися осторонь ідеї в галузі медицини, на road-show був представлений пристрій для діагностики атеросклерозу під назвою «Diagnostic softhead ther sclerosis».  Переможці інноваційного конкурсу будуть оголошені 21 листопада.

 

Джерело: rbk.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності