Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Серед українських автомобілістів зростає попит на паливні модифікатори

Серед українських автомобілістів зростає попит на паливні модифікатори
Серед українських автомобілістів зростає попит на паливні модифікатори

Цікавість до модифікаторів палива викликана тим, що цей пристрій дозволяє суттєво економити паливо, збільшує потужність двигуна і термін його служби.

У січні 2011 року кількість замовлень на модифікатор палива «МПР» в порівнянні з 2010 роком збільшилася втричі.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Модифікатор палива рідкого був розроблений компанією «ВБК Екотранссервіс» і пройшов патентування винаходу в Укрпатенті (патент «На Винахід № 91563»).

Як вважає Вадим Тодосков, який є комерційним директором компанії «ВБК Екотранссервіс», інтерес до винаходу у покупців викликала в першу чергу ефективність роботи «МПР». Мінімальна економія палива, яку гарантує розробник, становить від 10% і вище. Тобто, 10% - це гарантований мінімум, при цьому моторесурс двигуна авто збільшується майже до 70%.


Фахівці компанії виробника запевняють, що пристрій, який пройшов патентування винаходу може ефективно працювати на будь-яких типах двигунів внутрішнього згоряння. Крім цього, компанія «ВБК Екотранссервіс» налагодила виробництво суднових й тепловозних модифікаторів палива.

Сьогодні модифікатори компанії «ВБК Екотранссервіс», що пройшли патентування винаходу успішно використовуються на найбільших українських підприємствах, таких як корпорація «Укравто» і Одеська залізниця.

Зарубіжні компанії з Йорданії, Єгипту, Саудівської Аравії та інших країн західної Африки також цікавляться українською розробкою.

При цьому іноземні партнери готові інвестувати гроші в українського виробника. Згідно з умовами такого контракту іноземні партнери роблять 100% передоплату за 30 календарних днів до відвантаження.

Фахівці компанії ВБК «Екотранссервіс» запевняють, що вартість приладу окупається за кілька місяців експлуатації, якщо пристрій використовуються на легкому авто. Але, якщо мова йде про вантажівку, термін окупності – 2 або 3 тижні переважно за рахунок економії палива. Дані подані з розрахунку середньорічного пробігу близько 15 тисяч кілометрів.

Представники «Екотранссервіса» впевнені, що в умовах, коли ціна на паливо неухильно зростає, інтерес до модифікаторів палива буде тільки зростати.

Источник: bagnet.org

Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності