Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

В Росії з’явиться горілка, названа на честь Кадафі

В Росії з’явиться горілка, названа на честь Кадафі
В Росії з’явиться горілка, названа на честь Кадафі

Компанія «Олександрівські погреби», котра належить ГК «Русьімпорт», має намір використати ім’я колишнього лівійського лідера Муамара Каддафі в якості торгової марки. З цією метою компанія провела реєстрацію цієї торгової марки. Поки невідомо, яку саме продукцію будуть випускати під цією маркою. У самій компанії від коментарів про реєстрацію торгової марки відмовилися, хоча і не спростували інформацію про запуск нового товару. Нагадаємо, що компанія «Олександрівські погреби» виробляє вино, горілку, бренді, коньяк, лікер і сигари. Ще в 2004 році в їх асортименті з’явилися сигари Comandate - на логотипі зображений знаменитий Че Гевара з сигарою в роті. У 2008 році «Олександрівські погреби» почали випускати і алкогольні напої з логотипом кубинського революціонера.

Але маркетологи не вірять у великий комерційний успіх товарів під брендом революційних діячів. За словами керуючого партнера компанії BrandLab Олександра Єременко, це традиційний хід для виробників алкоголю. Вони завжди намагаються вигадати щось оригінальне, але дуже маленький сегмент людей може зацікавитися такою назвою. До того ж воно несе далеко не самий позитивний заряд. За словами експерта, випуск даної продукції не буде для компанії витратним, адже багато компаній в таких випадках просто переклеюють етикетки. Тобто фактично напій залишається колишнім, але випускається під новою назвою. Нагадаємо, що компанія нещодавно провела реєстрацію торговельної марки, яка буде використовуватися для нової продукції.

У Держдумі Росії до ініціативи виробників алкогольної продукції відносяться неоднозначно. Ще в 2009 році депутат Антон Беляков запропонував заборонити випуск алкогольної продукції з назвами, в яких фігурують імена політиків. Найбільше його збентежила горілка «Путінка». Але законопроект так і не отримав схвалення, а «Путінка» як і раніше залишається одним із найбільш упізнаваних горілчаних брендів у Росії.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 

Джерело: rtkorr.com

 

 

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності