Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Торговельна марка Nokia зникне з корпусів смартфонів Lumia

Торговельна марка Nokia зникне з корпусів смартфонів Lumia
Торговельна марка Nokia зникне з корпусів смартфонів Lumia

Корпорація-ТехноГігант Microsoft планує повністю прибрати будь-які згадки бренду Nokia з текстів презентацій, рекламних кампаній, а також назв мобільних пристроїв, які вона виробляє.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Не секрет, що нове керівництво Microsoft прохолодно ставиться до спадщини Nokia у вигляді розкручених в сегменті мобільних пристроїв торговельних марок. Сімейство багатофункціональних телефонів Asha готується вирушити на звалище історії разом з відповідним брендом, але деякі джерела починають сумніватися і в готовності Microsoft зберегти торговельну марку "Lumia".

Втім, якщо вірити сайту Geek on Gadgets, що посилається на обізнані джерела, поки Microsoft готується всього лише видалити торгову марку "Nokia" зі смартфонів сімейства Lumia. За логікою, цей бренд повинен асоціюватися у споживачів з ім'ям Microsoft, а не Nokia. Крім того, фінська компанія продала Microsoft тільки підрозділ з виробництва мобільних пристроїв, тому торговельна марка Nokia продовжує жити і розвиватися самостійно, хай і в інших сегментах ринку. Рішення Microsoft виглядає логічним, хоча і не гарантує, що в результаті маркетингових перетворень бренд "Lumia" виживе.

Інше нововведення – це відмова, що готується від розміщення в маркетингових матеріалах логотипу "Windows Phone". Він повинен бути замінений на "Windows" (без Phone) у світлі прийдешньої уніфікації програмних платформ Microsoft.

 

Джерело: http://www.overclockers.ru

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності