Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Математичні алгоритми використовуватимуть для розпізнавання емоцій

Математичні алгоритми використовуватимуть для розпізнавання емоцій
Математичні алгоритми використовуватимуть для розпізнавання емоцій

 Для систем автоматичної біометричної ідентифікації один з факторів, який суттєво ускладнює розпізнавання обличчя людини - це міміка. Якщо людський мозок з легкістю розпізнає усміхнені обличчя, то для машини це не так легко. Оновлений алгоритм системи розпізнавання осіб VOCORD FaceControl 3D подолав цю перешкоду і тепер розпізнає посмішку. Після отримання патенту на промисловий зразок системи розпізнавання осіб, вона буде представлена широкому кругу наукової аудиторії.

Міміка, макіяж, темні окуляри, погане освітлення сильно ускладнюють задачу розпізнавання облич у традиційних системах біометричної ідентифікації. Система біометричної ідентифікації VOCORD FaceControl 3D розроблялася як рішення, що здатне розпізнавати обличчя людей та інші об’єкти в реальних умовах. Технологія 3D заснована на синхронних знімках кількома відеокамерами з побудовою об'ємної моделі особи, тому вона нечутлива до нестачі світла, нахилу голови або макіяжу. Нагадаємо, патент на промисловий зразок дасть можливість випробувати систему на реальних об’єктах.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

 Покращений математичний алгоритм системи VOCORD FaceControl 3D тепер здатний уловлювати міміку людського обличчя, зокрема, усмішку. Таким чином, система може враховувати і нівелювати її вплив на розпізнавання людської особи. Раніше система сприймала людську усмішку як якесь спотворення, що заважає порівнянню зробленої фотографії з еталонною. Оновлений алгоритм розпізнає посмішку, класифікує її та вносить в систему поправки, що дозволяє підвищити точність розпізнавання.

Нещодавно був отриманий патент промисловий зразок системи VOCORD FaceControl 3D. Вже скоро система буде готова до експлуатації на реальних об’єктах. Вона буде представлена на виставці MIPS-2012 на стенді компанії «Вокорд».

 

Джерело: b2blogger.com

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності