Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

Дніпропетровський винахідник створив механічну копію людського мозку

Дніпропетровський винахідник створив механічну копію людського мозку
Дніпропетровський винахідник створив механічну копію людського мозку

Копію людського головного мозку в механічному пристрої створив і запатентував 41-річний житель Дніпропетровська Юрій Зарваницький. Так званий тривимірний процесор можна застосовувати замість звичайного процесора комп'ютера. Розробка обробляє інформацію в 10 разів швидше звичайного комп'ютерного «мозку», але до того ж значно компактніше за розмірами – усього з яблуко величиною.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Швидкість поширення сигналів по створеній мікросхемі близько 300 тис. км в секунду, що набагато перевищує швидкість спрацьовування нервової системи людини. Тобто така мікросхема здатна не просто працювати з інформацією, вона зможе виконувати розумові команди, тобто думати. Цілком імовірно, що можна вживити дану мікросхему в робота, і він зможе функціонувати як у відомих американських фільмах.

На жаль, поки що автор винаходу не знайшов охочих впровадити розробку у виробництво в нашій країні, так як для розвитку тривимірного процесора необхідно міняти всю техніку. Потрібно випустити також вдосконалений системний блок, який зможе працювати з таким процесором, а це коштує серйозних грошей.

Юрій особисто перевіряв працездатність пристрою, створивши для нього свій системний блок. І тепер веде переговори з зарубіжними телекомунікаційними компаніями про продаж патенту, сподіваючись, що вони завершуватися успішно, переживаючи, що винахід вже залежався на полиці, так як створив він його ще сім років тому.

 

Джерело: http://dp.vgorode.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності