Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

50 винаходів, які Україна подарувала світові

50 винаходів, які Україна подарувала світові
50 винаходів, які Україна подарувала світові

На початку вересня 2015 року в галереї Second Floor Art Center, розташованої на другому поверсі Адміністрації Президента України, відкрилась виставка «50 винаходів, які Україна подарувала світові».

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Організатори та дизайнери виставки вирішили показати, що українці зробили вагомий вклад в розвиток не тільки української, а й світової науки. Таким чином в галереї представлені великі постери з інфографікою винаходів українців, а також брошури Топ-30 та Топ 50 українських відкриттів.

Один із організаторів заходу зазначає, що ідея розповісти про винахідницьке надбання українців перейнято із зарубіжного досвіду під час подорожі до Швеції. Він зрозумів, що деякі винаходи знають всі, але не знають ким вони були винайдені. Нехай багато з цих технічних рішень не запатентовані, але несуть вагомий вклад в розвиток різноманітних галузей.

Наприклад, один із винахідників жорсткого диску народився у Львівській області – Любомир Романків – зараз живе в Америці, успішно продовжує наукову діяльність. Космічні кораблі, турбореактивні двигуни, правила ДНК, відроджений дирижабль – це далеко не вичерпний список винахідницького надбання українців.

Ідейний натхненник виставки з гордістю відмічає, що в Україні достатня кількість розробників та винахідників, вони відносяться майже до всіх галузей наукової діяльності. Так у нашої країни є всі шанси заявити про себе.

 

 

Джерело: http://www.segodnya.ua

Попередня стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності